Sayitoğlu'ndan Ersen Açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ''İkinci seyircisiz maçımızdan golsüz beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi. Seyitoğlu, Martin konusuna da değindi..Sayitoğlu, Trabzonspor-Ankaragücü karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıkla

Sayitoğlu'ndan Ersen Açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ''İkinci seyircisiz maçımızdan golsüz beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi. Seyitoğlu, Martin konusuna da değindi..


Sayitoğlu, Trabzonspor-Ankaragücü karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları ikinci seyircisiz maçtan golsüz beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Ne olursa olsun bu maçımızdan galip gelip ligdeki yarışımızı devam ettirmek istiyorduk. Ama maalesef olmadı'' diye konuştu.

Maçta iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade eden Sayitoğlu, ''Artık eksikleri hocamız zannediyorum tespit edecektir. Önümüzdeki hafta için hazırlıklarımıza devam ederek galibiyet yolunda çalışacağız'' diye konuştu.

ERSEN MARTİN KONUSU

Gazetecilerin, Ersen Martin ile ilgili sorularını yanıtlayan Sayitoğlu, Trabzonspor'un elinde bir protokol olduğunu dile getirerek, ''Protokole bağlı olarak söylemlerimiz var. Bu protokol, 31 Ağustos'ta son bulan bir protokol. Yapılacak değerlendirmeyi göreceğiz. Biz de Trabzonspor olarak gerektiğinde karşı cevaplarımızı vereceğiz'' diye konuştu.

Yeniden oynanmasına karar verilen Sivasspor maçıyla ilgili soruları ise Sayitoğlu, ''Federasyon yönetim kurulunun bu yönde vermiş olduğu bir karar var. Gözlemci, temsilci kararları var. Hakem arkadaşın herhalde bir beyanı noksan. O da Tahkim Kurulu'na verildikten sonra sizler gibi bizler de bekleyeceğiz. Savunulacak ne varsa bu konuda Trabzonspor olarak biz savunduk. Aksi halde Türkiye'de futbol müsabakalarında provoke edilmek çok kolay olacak. Bu noktada federasyonun vereceği karar noktasında bir bütünlük halinde sevgimizi veya tepkimizi ortaya koyacağız'' diye yanıtladı.



HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler