Şener: Güneş'le yine çalışırım

BUGÜN ŞARTLAR UYGUN OLSA ŞENOL GÜNEŞ'LE YİNE ÇALIŞIRIM "Benim gördüğüm Şenol Güneş'in Milli Takım hocası da olması lazım. Benim yetkim değildir ama fikrimdir. Şenol Hoca dünyanın en iyi noktalarına gelmiş bir hocadır, kendisiyle çalışmak çok kolay da deği

Şener: Güneş'le yine çalışırım

BUGÜN ŞARTLAR UYGUN OLSA ŞENOL GÜNEŞ'LE YİNE ÇALIŞIRIM
"Benim gördüğüm Şenol Güneş'in Milli Takım hocası da olması lazım. Benim yetkim değildir ama fikrimdir. Şenol Hoca dünyanın en iyi noktalarına gelmiş bir hocadır, kendisiyle çalışmak çok kolay da değildir. Bugün fırsatlar olsa yine çalışırım. G.Saray'ın Fatih Terim'le çalışması gibi bir şeydir bu. İyi bir eğitim görmüş, iyi bir aile yaşantısı olan Trabzon'un çocuğudur Şenol Güneş.."

ESKİ OYUNCULARA ÖNEMLİ GÖREVLER
"Metin Diyadin hakkaten çok önemli. Bizim çocuğumuz çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bize çok faydalı. Hocayla iletişimi de çok önemli. Hocamız da kendisinden çok memnun zaten."

"Eski oyuncularımızdan kulübün içinde gözlemcilik mevkiinde önemli görevleri var. Transferde her zaman hata yaparsın ama bu yüzde 15'leri 20'leri geçmemesi lazım. 20 futbolcu aldıysak bunlar 3-4 hocaya sorarak aldık. Hepsi Trabzonlu bir hocaya sorularak alındı. Ne ben ne bir başkası bir oyuncuyu tek başına almadı."

"Sonuçta Şenol Güneş bizim bir arkadaşımız. Ben nasıl trabzonsporluysam o da öyle. Geçen sene böyle bir konu gündeme geldi. Özkan Hoca'ya da sorarız. Suat Hoca'ya da sorarız. Bizde kimsenin kompleksi yok. Eski hocalarımıza başarılı olmuş kişilere hep sorarız. Bu bir gelenek. Mesela genç oyuncuları Abdullah'a Hami'ye sorarız. Şimdi mesela Ünal var kulübümüzün içinde. Karadenizspor'da oynattıklarımız, paf takımda oynattıklarımız var. Bizim geniş bir futbolcu yelpazemiz var. Mesela çok flaş bir oyuncu olmasına rağmen eksikleri olabiliyor. Şöyle şöyle eksikleri var almayın gibi teklifler gelebiliyor."

Önceki haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler