"Şenol Güneş ile güvendeyim"

Şenol Güneş'in takımın başına geleceğini duyduğunda heyecanlandığını ifade eden Onur, “Onun takımın başına geleceğini duyunca oldukça fazla heyecanlandım. Geçmişte tartışılmaz çok kaliteli bir kaleciydi. Şimdi de çok kaliteli bir teknik adam. Onun yanında

"Şenol Güneş ile güvendeyim"

Şenol Güneş'in takımın başına geleceğini duyduğunda heyecanlandığını ifade eden Onur, “Onun takımın başına geleceğini duyunca oldukça fazla heyecanlandım. Geçmişte tartışılmaz çok kaliteli bir kaleciydi. Şimdi de çok kaliteli bir teknik adam. Onun yanında kendimi güvende hissediyorum ve bana çok şey katacağına inanıyorum. Formayı giymek için çok bekledim. Uzun bir aradan sonra ilk formayı giydiğimde gerçekten çok heyecanlandım. Ama hocam bana güvendi ve arkamda durdu. Şimdi devre arasında formamı korumak için ne gerekiyorsa yapacağım. Sıkı bir rekabet var ve rekabetin takıma katkısı oldukça fazla" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler