Sevilla - Real Betis Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Sevilla - Real Betis Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Sevilla - Real Betis Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

İspanya LaLiga’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sevilla ile Real Betis, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Sevilla - Real Betis maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Sevilla - Real Betis Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Sevilla ile Real Betis, 6 Ekim 2024 Pazar günü Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 19:30’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Sevilla - Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, EXXEN, S Sport, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için EXXEN, S Sport, S Sport Plus üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Sevilla - Real Betis Maçı Hakemi Kim?
Bu kritik karşılaşmayı hakem Juan Munuera yönetecek.

Sevilla - Real Betis Derbisine Dair Öne Çıkan İstatistikler

Sevilla, Real Betis ile oynadığı son 11 La Liga maçında mağlubiyet yüzü görmedi (6 galibiyet, 5 beraberlik). Bu performans, Sevilla'nın bu rekabetteki en uzun yenilmezlik serisi olarak tarihe geçti.

Son dört La Liga karşılaşmaları beraberlikle sonuçlanan Sevilla ve Real Betis, bu derbide üst üste beş maçın da berabere bitmesini engellemek için sahaya çıkacak. İki takım arasındaki önceki mücadelelerde böylesine uzun bir beraberlik serisi yaşanmamıştı.

Real Betis, deplasmanda oynadığı son beş La Liga maçını kazanamadı (4 beraberlik, 1 mağlubiyet). Yeşil-beyazlılar, 2022/23 sezonundan bu yana Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla deplasman beraberliği alan takım (10 beraberlik), bu istatistikte Mainz ve Bologna ile eşit durumda.

Real Betis'in orta saha oyuncusu Giovani Lo Celso, La Liga'da oynadığı son dört maçta da gol atma başarısı gösterdi. Eğer bu derbide de fileleri havalandırırsa, 2000 yılından bu yana üst üste beş La Liga maçında gol atan ilk Real Betis orta sahası olacak, bu başarıyı en son 2008'de Achille Emana yakalamıştı.

Son olarak, Real Betis'in tecrübeli teknik direktörü Manuel Pellegrini (71 yaş 20 gün), bu maçta Sevilla'yı mağlup ederse, Helenio Herrera'yı (71 yaş 16 gün) geride bırakarak La Liga tarihinde galibiyet alan en yaşlı teknik direktör unvanını kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler