Song: Aynı hataları tekrar ettik

Trabzonspor kaptanı Song Galatasaray'a karşı ilk golünü attığını belirterek, ''Fenerbahçe maçından sonra kaybettiğimiz taraftarlarımız için kolumuzda siyah bantla maça çıktık. Çok önemli bir kupa maçıydı, bunu bilerek geldik. Karşımızda iyi bir Galatasara

Song: Aynı hataları tekrar ettik

Trabzonspor kaptanı Song Galatasaray'a karşı ilk golünü attığını belirterek, ''Fenerbahçe maçından sonra kaybettiğimiz taraftarlarımız için kolumuzda siyah bantla maça çıktık. Çok önemli bir kupa maçıydı, bunu bilerek geldik. Karşımızda iyi bir Galatasaray vardı. Aynı hataları tekrar ettik. Benzer goller yedik ve sonra maçı koparamadık'' değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray'ın Türkiye'de oynadığı ilk kulüp olduğunu anlatan Song, ''Galatasaray benim kalbimde fazlasıyla yer etti. Çok mutlu anlarım oldu. Galatasaray taraftarından olumlu tepki görmek sevindiriciydi. Onların gönlünde iyi bir imajım olduğunu gösterir. Bu benim için memnuniyet verici bir durum. Ne olursa olsun, Galatasaray'a karşı duyduğum sevgi ve saygıda eksilme olmadı'' dedi.

Song, Kamerun Milli Takımı ile Afrika Kupası'na katılmak için ülkesine gideceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler