Süper Lig'in yıldızına baldız şoku: 4 yıl hapis cezası talebi!

Süper Lig’in yıldız oyuncusu Hwang Ui-Jo, gizlice kaydettiği cinsel ilişki görüntüleri nedeniyle 4 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Süper Lig'in yıldızına baldız şoku: 4 yıl hapis cezası talebi!

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’un Güney Koreli oyuncusu Hwang Ui-Jo, cinsel ilişki görüntülerini gizlice kaydettiği gerekçesiyle 4 yıl hapis cezası istemiyle karşı karşıya kaldı. İşte detaylar…

Milli takımdan çıkarıldı

Hwang Ui-Jo’nun partneriyle olan cinsel ilişki görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine Güney Kore’de gündem olan oyuncu hakkında partneri suç duyurusunda bulundu. Videoların çeşitli platformlarda hızla yayılmasının ardından Hwang, Güney Kore milli takım kadrosundan da çıkarıldı.

Mahkemede özür diledi

Hwang, partnerinin bilgisi dışında cinsel ilişkiyi kaydettiği iddialarını başlangıçta reddetmesine rağmen, duruşmanın ilk oturumunda suçunu kabul etti ve partnerinden özür diledi. Ancak bu özür, mağdur tarafından kabul edilmedi. Savcı, ünlü futbolcu için 4 yıl hapis cezası talep etti.

Baldızına da ceza

Hwang’ın baldızının da bu videoları sosyal medya platformlarında intikam amacıyla yaydığı iddiasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Savcı, baldız için de 4 yıl hapis cezası talep ederken, mahkeme sonunda baldız 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ağır ceza talebi

Savcılıktan yapılan açıklamada, mağdurlardan birinin uzlaşma taleplerini reddettiği ve ağır bir ceza istediği belirtildi. Hwang, suçlamaları kabul etmiş olsa da, önceki inkârları nedeniyle gerçek bir pişmanlık taşıyıp taşımadığına dair şüpheler dile getirildi.

Alanyasporlu yıldız futbolcunun davası, Güney Kore’de büyük yankı uyandırmaya devam ederken, geleceği belirsizliğini koruyor.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler