Sürmene'de Başkan seçiliyor

Aydın yaptığı açıklamada, hafta sonu olağanüstü kongrelerini yapacaklarını belirterek, ''Daha öncede aday olmayacağımı söylemiştim ve şu an itibariyle de kararımda bir değişiklik yok, başkan adayı olamayacağım. Şu ana kadar da başkanlığa talip olan bir ki

Sürmene'de Başkan seçiliyor

Aydın yaptığı açıklamada, hafta sonu olağanüstü kongrelerini yapacaklarını belirterek, ''Daha öncede aday olmayacağımı söylemiştim ve şu an itibariyle de kararımda bir değişiklik yok, başkan adayı olamayacağım.

Şu ana kadar da başkanlığa talip olan bir kişi de yok ama Sürmene'nin ileri gelenleri bu kulübe sahip çıkmalıdır. Aday kim olursa olsun biz onun yanında olacağız ve kendisini destekleyeceğiz'' dedi.

Yaklaşan kongrenin yanında transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade eden Aydın, ''Aday olmayacağız diye transfer çalışmasını bırakamazdık. Bu kulübe gecemizi gündüzümü verdik.

Araklıspor'dan Muzaffer, Galatasaray'ın altyapısından Serdar, Gaziosmanpaşa'dan Emrah ile anlaştık. Bunun yanında Beşiktaş'ın altyapısından Sinan ve Yalıspor'dan ise Doğan ile ilgileniyoruz ve bu iki futbolcuyu da kadromuza katmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler