Tekke transferinde son durum

Avrupa'da, kariyer yapmış golcü bir oyuncu arayan Rus Kulübü, Fatih Tekke ile iplerini koparmaya hazırlanırken, kadroda yer açabilmek için Tekke'yi göndermek isteyen Zenit kulübü golcü oyuncunun vereceği kararı beklemeye başladı.Ağustos 2010'a kadar Zenit

Tekke transferinde son durum

Avrupa'da, kariyer yapmış golcü bir oyuncu arayan Rus Kulübü, Fatih Tekke ile iplerini koparmaya hazırlanırken, kadroda yer açabilmek için Tekke'yi göndermek isteyen Zenit kulübü golcü oyuncunun vereceği kararı beklemeye başladı.

Ağustos 2010'a kadar Zenit Kulübü ile sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'nin de Zenit'te kalmak istediği de iddia ediliyor. Rus Kulübü'nün yeni bir golcü araması nedeniyle, transferde ipleri eline alan Tekke'nin net bir tavır ortaya koymaması üzerine transferinin uzadığı belirtiliyor.

Hafta sonuna kadar Fatih Tekke'nin transferinde önemli bir adım atmak isteyen bordo-mavili kulüp olayı sonuçlandırmak istiyor. Fatih Tekke'nin, Zenit'e, "Ben ayrılmak istiyorum. Trabzonspor ile anlaştım" demesi halinde golcü oyuncu Antalya kampına katılacak. Kadrosunda yer açmak isteyen Rus kulübünün de transfere onay vereceği belirtiliyor. Her fırsatta Trabzonspor'a gelmek istediğini belirten Fatih Tekke, bordo-mavili formayı giymeye çok yakın.

Trabzonspor'un gündemini meşgul eden forvet hattında her gün yeni ve sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fatih Tekke transferi her zamanki gibi ilk sırada yer alırken Gökhan Ünal'ın ismi de her gün Galatasaray ile anılıyor. Adnan Polat'ın oynanan kupa maçında Sadri Şener'den ayaküstü istediği golcü oyuncu için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Ancak iki kulüp arasında resmi bir transfer görüşmesinin başlamadığı ve pazarlığından söz konusu olmadığı bildirildi.

 Öte yandan Trabzonspor yöneticisi Mahmut Aksu ile Fatih Tekke'ni  menajeri Özcan Üstüntaş, bugün İstanbul'da bir araya geldiği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler