TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş açıklama! "UEFA ve FİFA ..."

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş açıklama! "UEFA ve FİFA ..."

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanın belli olacağı TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul programı devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni başkanını seçmek için TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul'un arasında TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, aday olma sürecini, yaşanan olayları ve aday olmasaydı yaşanabilecek durumları şu ifadelere ile anlattı;

"Uzun zamandan beri yarışın olmadığı genel kurullar yapılıyordu. Onun heyecanı var herkeste. Türk milletine yakışır bir şekilde başkanın seçilmesi için çabalıyoruz.

Türk futbolunda yaşanan kaoslar, yaşanmaması sportif alanda barışın sağlanması. Sayın Ekşi aday olmadan önce önemli kulüpler benim aday olmamı istiyordu. O dönemde futbolun içine girmek istemiyordum. Ama son dönemde Türk futboluna yakışmayan şeyler olduğu için kardeşliği ve barışı getirmekti için girdim. Sonra Mecun başkanı aradım ufak bir halka oluşturarak ve büyüdük. Bugün burada kongrede onun heyecanı var. Çarpık düzeni, kirli olan futbolu düzeltecek bir başkan adayları var. Servet bey çekilde, çekilirken de yaptığı açıklama Dünya Futbolunda bizi zor durumda bıraktı. Kazanırım, kazanacağıma inanıyorum. Kazanmasam dahi Türk futboluna hizmet ettiğimi düşünüyorum. Eğer tek adaylı bir seçim olsaydı EUFA ve FİFA, devreye girecekti. Tüm başkanlara teşekkür ediyorum ancak bütün olarak bu sorunları halledebiliriz"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler