TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "Trabzonspor formasını çıkardım"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde açıklamalarda bulunuyor.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "Trabzonspor formasını çıkardım"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde açıklamalarda bulundu.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"HEP BERABER GÖSTERECEĞİZ"

"Bende hepiniz gibi sokaklardan geliyorum. Zor bir seçim oldu. Olmaz denileni Mecnun başkan ile beraber başardık ve sonuçta buradayız. Adil ve adaletli olmak zor bir şey değil, çok kolay bir şey. Bunun nasıl olduğunu hep beraber göstereceğiz.

Elbette bunu siz sahada savunacaksınız ama arkasındaki plan çok önemli, orada irade gerekiyor ve o irade bizde var. Kimsenin müdahale etmesi mümkün değil. Memleketimin bir lafı var, Ofluyum ben, "Direkt Allah'a bağlıyım". Futbolun bütün meşgalesi nereden çıkıyor? Sahada siz değerli kardeşlerimizin verdiği karardan çıkıyor.

"Türk futbolunun namusu bize emanet"

Şimdi ben genel kurulda da söyledim, Halil Umut Meler kardeşimiz sahada yumruk yedi ama Avrupa Şampiyonası'nda ayakta alkışladılar. Balık baştan kokuyor arkadaşlar. Eğer federasyonun başında durup bu hakem kardeşlerimize sahip çıkamazsanız elbette ki sadece Avrupa'da başarılı oluruz. Ceferin'in kimseye mavi boncuk dağıtması gerekmiyor.

Bizde bakıyorsunuz, yönetim bir hafta birine mavi boncuk dağıtıyor, bir sonraki hafta diğerine. Siz ne yapacaksınız? Doğru karar verseniz hiçbirine yaranamazsınız. Biz sizin arkanızda dağ gibi duracağız, size yapılan hakareti size yapılmıyor, şahsım olarak bana yapılmış kabul edeceğim. Bunu samimiyetimle söylüyorum, biz o duruşu sergileyeceğiz. Türk futbolunun namusu bize emanet. Herhalde hiçbir kardeşim sahada yanlış verdiği kararlardan dolayı hakaret işitmek istemez. Aileleri olan var. Biz sizin yükünüzü alacağız.

"ELİN OĞLUNA VERİRKEN VAR SİZE GELİNCE YOK"

Ben başkanların PFDK'ya sevk edilmesini yasakladım, artık istedikleri gibi konuşacaklar. Bu işin en büyük mağdurlarından birisi de benim. Kulüp başkanlığı yaptım. Bu sözü verirken sizlere güvenerek verdim. Biz sahada hata yapmayacağız, elimizden geleni yapacağız. Arka planda sizi rahatlatmak, üstünüzdeki baskıyı almak bizim görevimiz. Elbette bunun manevi boyutuyla alakalı maddi boyutu da var. Yüzde 75 zam yapacağız sizlere. Sizin gibi değerli arkadaşlarımız dururken, yabancı hakeme harcanan paralar ortada. Elin oğluna verirken var, size gelince yok. Biz bunu düzelteceğiz bu şuan geçici bir zam.

"FUTBOLUN ADALETE İHTİYACI VAR"

İnsani hatalar olacak. Hepimiz insanız. Sahadaki insani hatlara tabiki birşey diyeceğiz fakat bunun dışında birşey olursa ilk hesabı ben soracağım. Ama VAR'daki hatalar kabul edilemez. Söylediğim gibi biz sizin arkanızda dağ gibi duracağız. Bizim için renk ayrımı yok ben Trabzonspor formasını çıkardım. Mecnun başkan Sivasspor formasını çıkardı. Genel kurulda da açıkladım Futbolun adalete ihtiyacı var. Benim kolumdan bordo-mavi kan akıyor ama takdir hakkını güçlüden yana kullanma demek istiyorum. Biz adil olacağız adaletli olacağız herkese eşit davranacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler