TFF seçiminde gergin anlar! Hacıosmanoğlu: "Büyükekşi yeniden seçilirse..."

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanın belli olacağı TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul programı devam ediyor.

TFF seçiminde gergin anlar! Hacıosmanoğlu: "Büyükekşi yeniden seçilirse..."

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni başkanını seçmek için TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul programı başladı.

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul'un TFF başkanlık seçimi, JW Marriott Hotel'de saat 11.00'de başlayan toplantıda, mali genel kurulun yanı sıra başkanlık seçimi de yapılacak. 261 delege ile toplantı başlatıldı.

Devam eden genel kurulunda TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamada bulundu.

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada "Büyükekşi yeniden seçilirse, gönülden bu işi yapan başkanların Türk futboluyla artık uğraşmaması gerekir. Tüm başkanlara aynısını söyledim." ifadelerini kullandı.

tasarim7-001.jpg

DİVAN BAŞKANLIĞINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Divan Başkanlığı seçiminde salonda tansiyon yükseldi. TFF başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Kurulu'nun belirlenmesi için yapılan açık oylamaya tepki gösterdi.

AYAĞA KALKIP İTİRAZ ETTİ

Genel Kurul Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan ve Murat Sancak önerildi. Mehmet Baykan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanı olarak ilan edildi ancak TFF başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi bu duruma ayağa kalkarak itiraz etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler