TFF'den flaş açıklama "Ali Koç'un sahaya girmesini doğru bulmuyoruz"

TFF’den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Göztepe maçında sahaya girmesi sonrasında yaşananlar hakkında açıklama geldi.

TFF'den flaş açıklama "Ali Koç'un sahaya girmesini doğru bulmuyoruz"

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.

Maçın ardından, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahada yaşanan gerginlik esnasında Fatih Özkan isimli bir kişi tarafından itildi ve yere düştü. Olay, futbol camiasında büyük tepki toplarken, TFF de konuya dair bir açıklama yaparak hem olayın hem de Ali Koç’un sahaya girmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

tff.webp

TFF’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe A.Ş. - Fenerbahçe A.Ş. müsabakasında futbol sahalarında görmek istemediğimiz birtakım hadiseler yaşanmıştır.

'Başkanın Sahaya Girmesini Doğru Bulmuyoruz'

Misafir takım taraftarlarının tribüne girişlerinde yaşanan birtakım olaylardan dolayı, misafir takım kulüp başkanının talimatlara aykırı bir şekilde sahaya girip müdahale etmesini doğru bulmuyor ve kabul etmiyoruz.

Bununla birlikte; misafir takım kulüp başkanına münferiden yapılan fiziki müdahaleyi çirkin buluyor ve hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı'na geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler