TFF'nin büyük ayıbı

Trabzon maçların oynanacağı kentler arasına dahil edilmezken Adana ve Urfa ile birlikte yedek kentler arasında yer alması Trabzon'u ayağa kaldırdı. Türkiye'nin EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık logosunun yanı sıra maçların oynanacağı kentler bel

TFF'nin büyük ayıbı

Trabzon maçların oynanacağı kentler arasına dahil edilmezken Adana ve Urfa ile birlikte yedek kentler arasında yer alması Trabzon'u ayağa kaldırdı.

Türkiye'nin EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık logosunun yanı sıra maçların oynanacağı kentler belirlendi.

İstanbul'da yapılan törende, Trabzon maçların oynanacağı 8 kent arasına dahil edilmedi.Trabzon , Şanlıurfa ve Adana ile birlikte alternatif kentler arasına dahil edilmesi Trabzon'da infial yarattı.

Türkiye Futbol Federasyonu Ülkede futbolun beşiği sayılan ve ülke futboluna yüzlerce futbolcu,teknik adam yetiştiren Trabzon'un Şanlıurfa ile bir tutularak alternatif kentler arasına dahil edilmesi üzerine Trabzon ayağa kalktı.

Türkiye'de futbol'un ilk oynandığı kentlerden biri olan ve100 yıla yakın futbolla geçmişi olan Trabzon'a TFF tarafından bu uygulama tam bir aymazlık örneği olarak değerlendirildi.

Orkinos Lakaplı Mahmut Özgerner'in başkanlığını yaptığı TFF Yönetiminin bu tavrına Trabzon'dan sert tepkiler yağmaya başladı.

STAD VE KONAKLAMA
Trabzon'un 2016 Avrupa şampiyonası maçlarının oynanacağı 8 kent arasında yer alamasının nedenleri arasında konaklama ve stadyum kapasitesinin yetersizliği olduğu idda edildi.


Bilindiği gibi Trabzon 2007 yılından beri Akyazı projesinin nasıl yapılacağını tartışarak vakit kaybederken bu güne kadar ne Akyazı projesi nede Avni Aker'in modernizasyonu ve seyirci kapasitesinin artırılması ile ilgili bir hamle yapılabildi.

Trabzon Akyazı projesini tartışırken Trabzon ile birlikte yedek kentler arasında yer alan Şanlıurfa'da ise 30 bin seyirci kapasiteli stadyum kısa süre sonra tamamlanarak hizmete girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler