Trabzon ekibine 3 transfer daha!

Trabzon Ekibi Bordo mavi 61 Spor kulübü 3 transfer daha yaptı.

Trabzon ekibine 3 transfer daha!

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig 14. Grup’ta yer alan Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, transferde şovunu sürdürüyor.

Kısa süre önce Adıyaman Besni Gençlik’ten Nehir Tüccaroğlu ile Ada Ak, Artvinspor’dan Sevilay Türkan, İzmir Rota Koleji Spor Kulübü’nden Ekin Pehlivan ve Ünye Gücü’nden Aleyna Fırat’ı kadrosuna katan Bordo Mavi 61 Spor, 3 isimle daha sözleşme imzaladı.

Bordo Mavililer, Ayancık Belediyespor’dan smaçör Canan Özgür Aksoy, Ayvalık Gelişim Spor’dan orta oyuncu Ezgi Akgün ve Samsun Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü’nden libero Zeynep Kaya’yı renklerine bağladı.

BORDO Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba yaptığı açıklamada yeni transferlerin güçlerine güç katacaklarına inandıklarını söylerken, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Artvinspor’un ligden çekilmesinden dolayı sezonun ilk haftasını maç oynamadan geçirdiklerini hatırlatan Başkan Baba, “İkinci haftada grubun güçlü ekiplerinden Osmancık Belediyespor’u ağırlayacağız. Kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. 20 Ekim Pazar günü Yomra Jimnastik Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakaya tüm taraftarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

erf.jpeg

ewr.jpeg

eer.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler