Trabzon'da Güneş kriterleri

Antalya kampından maksimum verimi almayı hedefleyen, futbolcuların beslenme ve uyku saatlerini çok önemseyen Güneş, takımı yoğun bir antrenman temposu içerisine sokacak. Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Antalya'da yapılacak olan 8 günlük

Trabzon'da Güneş kriterleri

Antalya kampından maksimum verimi almayı hedefleyen, futbolcuların beslenme ve uyku saatlerini çok önemseyen Güneş, takımı yoğun bir antrenman temposu içerisine sokacak.

Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Antalya'da yapılacak olan 8 günlük kamp boyunca futbolcularını yoğun bir tempoda çalıştırmaya hazırlanıyor.

Özellikle ligde oynanan son iki maçın kaybedilmesinin ardından oyuncularını, "Kampta kafa olarak herkesi rahatlamış görmek istiyorum" şeklinde uyaran Güneş'in, yönetimden de yapılacak olan takviyelerin biran önce takıma katılmasını talep ettiği belirtildi.

Sıkı antrenman programlarıyla tanınan tecrübeli teknik adamın, kamp süresince özellikle dengeli beslenme ve uyku düzenleri konusunda çok hassas davranması bekleniyor.

GENÇLERE GÜN DOĞDU

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in Antalya kampına götürme kararı aldığı A2 takımı futbolcularından Mücahit, Zeki, Şahin, Abdulkadir, Mustafa ve Rasimcan, kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmek istiyor. Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun çok güvendiği 6 futbolcudan performansları beğenilenler, sezonun ikinci yarısında A takım kadrosuna dahil edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler