Trabzon'da yaşanan kovalamaca

Trabzon'da, ''dur'' ihtarına uymayan araçta bulunan ve alkollü oldukları öne sürülen 2 kişi yakalandı.      Alınan bilgiye göre, Beşikdüzü'ndeki bir köyde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, plakası açıklanmayan otomobildeki B.K. ile V.K'yi, durumları

Trabzon'da yaşanan kovalamaca

Trabzon'da, ''dur'' ihtarına uymayan araçta bulunan ve alkollü oldukları öne sürülen 2 kişi yakalandı. 
    

Alınan bilgiye göre, Beşikdüzü'ndeki bir köyde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, plakası açıklanmayan otomobildeki B.K. ile V.K'yi, durumlarını şüpheli görerek incelemek istedi. 'Dur'' ihtarında bulunulmasına rağmen otomobille kaçmaya başlayan bu kişiler, jandarma ekibince takibe alındı. Alkollü oldukları iddia edilen söz konusu 2 şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından aynı ilçenin Fidanlık mevkisinde durdurulan otomobilde gözaltına alındı.
    

Alkol muayenesi yaptırmayarak, jandarmaya direndikleri için İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldükleri belirtilen B.K. ile V.K. ifadelerinin alınması sonrası savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler