Trabzon'dan Song açıklaması

Son günlerdeyabancı oyuncularla ilgili olarak medyada yer alan haberler üzerine Trabzonspor Kulübünden açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Son günlerde medyada oyuncularımız hakkında yer alan haberler camiamızı fazlasıyla rahatsız etme

Trabzon'dan Song açıklaması

Son günlerdeyabancı oyuncularla ilgili olarak medyada yer alan haberler üzerine Trabzonspor Kulübünden açıklama yapıldı.

 Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Son günlerde medyada oyuncularımız hakkında yer alan haberler camiamızı fazlasıyla rahatsız etmektedir. Özellikle yabancı oyuncularımızın sürekli gündemde tutulmaları ve hedef haline getirilmeleri kendilerinin moralini bozduğu gibi, kulübümüzün imajını da olumsuz yönde etkilemektedir. Elbette yönetim kurulumuz kulübümüzün iç düzeniyle ilgili yapılacak yanlışlara sessiz kalmadan gereken hassasiyeti gösterecektir. Ancak futbolcularımızın henüz transfer dönemi gelmeden ayrılacağı yönünde verilen bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberlerin kulübümüze hiçbir faydasının dokunmayacağı da açıktır. Ayrıca kadromuzda bulunan Afrikalı oyuncuların bir gruplaşma içindeymiş gibi gösterilmeleri, ortak hareket ettikleri izlenimi yaratılmaya çalışması doğru bir bakış açısı olmadığı gibi bu yöndeki haberlere oyuncumuz Rigobert Song'un gösterdiği tepkiyi de tasvip etmemiz mümkün değildir. Zaten kendisi de yaptığımız görüşmede hatasını kabul etmiş ve basın mensuplarımızdan özür dilediğini ifade etmiştir. Ancak yabancı bir ülkede futbol oynayan ve sadece Türkiye'de değil dünyanın her köşesindeki Afrikalı oyuncuların büyük saygı duyduğu Song'un, hissettiği sorumluluk gereği yanlış da olsa bu tepkiyi verdiğinin bilinmesini istiyoruz. Yönetim, teknik kadro, sporcular ve taraftarlar gibi Trabzonspor'u çok sevdiğine inandığımız basın camiası mensuplarının da aynı duyarlılığı göstererek kulübümüz için çok önemli olan Beşiktaş maçına yoğunlaşmalarını önemle rica ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler