Trabzonlu Altın Kız BÜŞRA

Telekomsporlu eskrimci Büşra Varol inanılmaz bir başarının altına imza attı ve Türkiye Şampiyonluğu'nu kazandı Trabzon'da faaliyetlerine yeni başlanan eskrim sporunda ilk Türkiye Şampiyonluğu geldi.  2007 yılında Türkiye ikincisi olan, önceki gün de Yıldı

Trabzonlu Altın Kız BÜŞRA

Telekomsporlu eskrimci Büşra Varol inanılmaz bir başarının altına imza attı ve Türkiye Şampiyonluğu'nu kazandı

 

Trabzon'da faaliyetlerine yeni başlanan eskrim sporunda ilk Türkiye Şampiyonluğu geldi.

 

2007 yılında Türkiye ikincisi olan, önceki gün de Yıldız B Kategorisinde Türkiye 3.'lüğünü elde eden Trabzon Telekomspor eskrimcisi Büşra Varol Yıldız A Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Elemelerde kardeşi Remziye Varol ile de karşılaşan ve kardeşini yenen Büşra, finalde eskrimin en köklü kulüplerinden İstanbul TED Spor Kulübü sporcularından Balacan Ayar'ı 15-12 yenerek büyük bir zafer kazandı.

 

Trabzon'un altın kızı Büşra, eskrimde Trabzon'a ilk Türkiye Şampiyonluğu'nu kazandırdı.

 

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Büşra'yı ve antrenörü Coşkun Gökdemir'i kutlarken, antrenör Gökdemir sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Telekomspor yöneticisi Hüseyin Karagöz ise “Trabzon insanının ne kadar yetenekli ve hırslı olduğunu yine herkes gördü. Büyük bir gurur yaşadık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler