Trabzonspor fanatiği Kamerunlu

Erki konuşmasında tam bir Trabzonspor hayranı olduğunu ve Kamerunlu bazı oyuncuların da Trabzonspor'da oynamaya başladıktan sonra bu hayranlığının daha da arttığını söyledi.Erki konuşmasın da şunları anlattı: ''Bir spor tutkunu olarak Trabzonspor'un maçla

Trabzonspor fanatiği Kamerunlu

Erki konuşmasında tam bir Trabzonspor hayranı olduğunu ve Kamerunlu bazı oyuncuların da Trabzonspor'da oynamaya başladıktan sonra bu hayranlığının daha da arttığını söyledi.

Erki konuşmasın da şunları anlattı: ''Bir spor tutkunu olarak Trabzonspor'un maçlarını takip etmemin yaklaşık bir 10 yılı var.

O zamanlar Kamerunlu Misemise Trabzon'da oynamaya başlamıştı. Kamerun milli takımının efsane ve karizmatik ismi Rigober Song'un da Trabzon'a gelince benim ilgimi Trabzon'a daha da arttı.

Erik internet sayesinde Trabzonspor'un maçlarını takip etmekte zorlanmadığının söylüyor.

Trabzonspor'un maçlarının takip etmemde internet kolaylık sağlıyor. Pek çok Türk web sitesinde maçların sonuçlarını sıralamayı örgene biliyorum, hatta bazen Türkiye ligindeki Rigo'nun oynadığı karşılaşmaları izliyorum.

Erik Manesa Trabzonspor'un Türkiye kupasında final oynayacağını da düşünüyor.

Trabzonspor Türkiye kupasında önümüzdeki ay yarı finalde oynayacak, Song'un da Trabzonspor'un kazanması için elinde geleni yapacağına ve Trabzonspor'un final oynayacağını düşünüyorum.'' Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler