Trabzonspor'da Papatya Falı

Trabzonspor'da teknik direktör arayışı sürerken bordo mavili camiada bu gün hareketli saatler yaşandı. Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu'nun kızının nikah törenine katılmak için öğlen saatlerinde Trabzon'a gelen başkan Şener'in gelişi Trabzon'da hareket

Trabzonspor'da Papatya Falı

Trabzonspor'da teknik direktör arayışı sürerken bordo mavili camiada bu gün hareketli saatler yaşandı.
Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu'nun kızının nikah törenine katılmak için öğlen saatlerinde Trabzon'a gelen başkan Şener'in gelişi Trabzon'da hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

ANTRENÖR GELDİ İDDASI
Şener'in Trabzon'a gelişinin ardından ismi Trabzonspor teknik direktörlülüğü için geçen İskoç teknik adam Gordan Stracha'nında Trabzon'a geldiği ve otele yerleştiği dedikodusu kulaktan kulağa yayılınca Trabzon basını teknik direktör Stracha'yı bulmak için büyük çaba sarf etti. Stracha'nın Trabzon'a gelmediği ortaya çıkınca Trabzon bu kez FC Basel'in İsviçreli hocası Chirstian Gross Trabzon'da dedikodusu ile çalkalandı.

HACISALİHOĞLU YALANLADI
Başkan Sadri Şener'in özel uçakla Trabzon'a gelmesi nedeniyle antrenörün Trabzon'a geldiği haberi yayılırken asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun telefonları susmadı. Hacısalihoğlu sorulara yanıt vermekten bunalırken ismi geçen iki hocanın da Trabzon'a gelmediğini açıkladı. Buna rağmen ismi gecen hocaların kalacağı iddia edilen otelde basın mensupları tarafından ablukayla alındı. Asbaşkan Hacısalihoğlu hocanın Trabzon'da olmadığına basın mensuplarını inandırmakta zorlanırken sonunda asbaşkanın dediği doğru çıktı.

SON DAKİKADA İPTAL
Trabzonspor teknik direktörlüğü için ismi geçen Celtic'in eski teknik direktörü Gordon Stracha'yı Trabzonspor'un son dakikada Trabzon'a getiremediği ortaya çıktı. Bordo Mavili ekibin yönetimi İskoç Stracha için hem uçak hem de otel rezervasyonu yaptırırken anlaşmanın henüz sağlanamaması ve görüşmelerin devam etmesi nedeniyle İskoç hoca Türkiye'ye gelmekten son dakikada vazgeçti.

ÖZEL UÇAKLA GELECEKTİ
İskoç hocayı Trabzon'a özel uçakla getirmek için hazırlık yapan başkan Şener hocanın son dakikadaki karar değişikliği nedeniyle Trabzon'a yalnız gelmek zorunda kaldı. Hocanın gelmeyeceğinin haber alınması üzerine yönetim görevlilere talimat vererek hem uçak hem otel rezervasyonlarını iptal ettirdi Son dakikada yaşanan bu gelişme üzerine Başkan Şener'de öğlen saatlerinde özel uçakla yalnız başına Trabzon'a geldi

Mehmet Ali yılmaz tesislerinde bir süre basın mensupları ile sohbet etti.

futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu'nun kızının zorlu otelde yapalan nikah törenine başkan Şener'in dışında Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin davet edilmemesi dikkat çekti

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler