Trabzonspor'da sinirler gerildi

Sabah ki idman öncesi Kaleci Tony Sylva daha önce yaptığı şok açıklamaların gazetelerde devam ettirilmesine sinirlendi ve bağırıp çağırmaya başladı.Yaptığı röportaj nedeniyle sorun yaşayan Sylva roportajında söylediklerinin çarpıtıldığını iddia ederek ade

Trabzonspor'da sinirler gerildi

Sabah ki idman öncesi Kaleci Tony Sylva daha önce yaptığı şok açıklamaların gazetelerde devam ettirilmesine sinirlendi ve bağırıp çağırmaya başladı.

Yaptığı röportaj nedeniyle sorun yaşayan Sylva roportajında söylediklerinin çarpıtıldığını iddia ederek adeta isyan etti.

Sylva bu günde gazetelerde haberin devam ettirilmesinin yanı sıra bu gün de  gazetelerde Afrika Krizi haberinin yer alması üzerine küplere bindi . Kaleci Antrenörü Jacyk Munaron, saha içinde sinirli şekilde davranan ve yüksek sesle bağırarak habere tepki gösteren Sylva'ya eliyle sus işareti yaparak sakinleştirmeye çalıştı.

Ancak Senegalli kalecinin tepkisi dakikalarca sürmesi dikkat çekti.

Senegalli kalecinin bir yerel gazetede çıkan röportajı nedeniyle kızgın olduğu öğrenilirken Daha sonra Syva'nın yakın çevresine “Ben yönetime hesap verdim, hala bu haberi devem ettiriyorlar. Bunun neden devam ettiriyorlar. Bunun için kızdım" dediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler