Trabzonspor'da yeni aday Gross

Trabzonspor'da teknik direktör arayışları sürüyor. Gözünü yabancıya çeviren Bordo Mavililer de teknik direktör adayları arasına İsvecli teknik direktör Christian Gross'da girdi. Daha önce İsveçli Eriksson'a teklif getiren bordo mavililer bu hocanın yanı s

Trabzonspor'da yeni aday Gross

Trabzonspor'da teknik direktör arayışları sürüyor. Gözünü yabancıya çeviren Bordo Mavililer de teknik direktör adayları arasına İsvecli teknik direktör Christian Gross'da girdi. Daha önce İsveçli Eriksson'a teklif getiren bordo mavililer bu hocanın yanı sıra Zacheroni ve Fernrandez'den hayır cevabı alırken son olarak Boşnak teknik adam Vahid Halihodziç'e teklif getirmişti

GROSS OLABİLİR
Trabzonspor 'da teknik direktör listesine İsveç'in FC Basell takımını çalıştıran ve katı disiplini ile tanınan Christian Gros'u da dahil edildi.

Başarılı teknik adama teklif getirilirken ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin,gelirim cevabı veren 54 yaşındaki teknik adamla detayları görüştüğü belirtildi. Trabzonspor yönetimi son dakikada bir olumsuzluk olmaması halinde Gross ile anlaşması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'da Gross un yanı sıra iki teknik adamın daha isminin geçtiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler