Trabzonspor'dan bir ilk daha

 Buna göre doğaya saygı, doğal beslenme, yerel ve ulusal düzeyde kurumsal sosyal sorumluluk bilincini yaymak amacıyla ortaya koyulan projeyle organik tarım ve hayvancılık faaliyetlerine başlanması uygun görüldü. Kombine satışlarında rekor kırılması, depla

Trabzonspor'dan bir ilk daha
 Buna göre doğaya saygı, doğal beslenme, yerel ve ulusal düzeyde kurumsal sosyal sorumluluk bilincini yaymak amacıyla ortaya koyulan projeyle organik tarım ve hayvancılık faaliyetlerine başlanması uygun görüldü.

Kombine satışlarında rekor kırılması, deplasman kombinesi uygulaması, 61. dakika gösterileri, müsabaka sonrası kolbastı oynanması, hamsi şöleni, yayla kent projesi, fındığın tanıtımına katkı, yat limanı işletmeciliği gibi ilklere imza atan Trabzoınspor böylelikle bir yeniliğin daha öncüsü olacak.

Buna göre Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin doğu kısmındaki boş alanda sporcuların ve personelin gıda ihtiyacını karşılamak üzere, doğal gübre ve yer altı suyu kullanılarak sebze – meyve yetiştirilip, yapılacak ahır ve kümeste doğal sütle yumurta üretilecek.

11.000 m2' lik bir alanda yapılması planlanan proje kapsamında organik tarım ve meyve bahçesi, ahır, kümes, sera, doğal çim yüzeyli futbol sahası, yeşil alan ve otopark yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler