Trabzon'un Olimpiyat sınavı

Türkiye'nin, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Toplantısı ile Avrupa Olimpiyat Komitesi Genel Kurulunda, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali ile ilgili ilerleme raporu sunacağı bildirildi. 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Genel Koordin

Trabzon'un Olimpiyat sınavı

Türkiye'nin, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Toplantısı ile Avrupa Olimpiyat Komitesi Genel Kurulunda, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali ile ilgili ilerleme raporu sunacağı bildirildi.

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Genel Koordinatörü Nihat Doker, yaptığı açıklamada, Uluslararası Olimpiyat Komitesinin Yönetim Kurulu Toplantısı ile Avrupa Olimpiyat Komitesinin Genel Kurulunun, 27-28 Kasım tarihlerinde Portekiz'in başkenti Lizbon'da yapılacağını belirtti.

Dünya ve Avrupa Olimpiyat Komiteleri Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra 49 Avrupa ülkesinin milli olimpiyat komiteleri başkanları ile toplam 170 temsilcinin katılacağı toplantılarda, Trabzon'da gerçekleştirilecek Avrupa Olimpik Gençlik Festivali ile ilgili ilerleme raporu sunacaklarını ifade eden Doker, ''İlerleme raporunun yanı sıra sunum yapacağız, bültenler dağıtacağız. Bugüne kadar olan hazırlıklarımız hakkında bilgi vereceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler