''Transferleri Yanal yapsın''

İstanbul 1967 Trabzonsporlular Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu, önümüzdeki sezonun Trabzonspor'un geleceği açısından çok çok önemli olduğunu söyledi. Dernek merkezinde basın açıklaması yapan Hatayoğlu, transfer çalışmalarını yakından izlediklerini ve ge

''Transferleri  Yanal yapsın''

İstanbul 1967 Trabzonsporlular Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu, önümüzdeki sezonun Trabzonspor'un geleceği açısından çok çok önemli olduğunu söyledi. Dernek merkezinde basın açıklaması yapan Hatayoğlu, transfer çalışmalarını yakından izlediklerini ve geçmişteki hataların tekrarlanmaması gerektiğinin altını çizdi. Hatayoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“ Tarihimize baktığımızda 70'ye yakın yabancı oyuncudan 10 tanesinden doğru dürüst faydalanamamışız. Trabzon' kaliteli yabancı oyuncular gelmez deniyor. Daha önce geliyor mu? Kuveyt'e, Çin'e futbol oynamaya giden ünlü oyuncular varken neden Trabzon'a gelmesinler. Ama bizim görüşümüz ünlü oyuncu değil, Ersun Yanal'ın istediği oyuncuların alınmasıdır. Transferi yöneticiler değil, teknik direktör yapsın istiyoruz. Yöneticilerin oyuncu izlemesi ile teknik adamın oyuncu izlemesi arasındaki farkı kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

Dernek olarak İstanbul'daki taraftardaki sabırsızlığa da değinen Hatayoğlu, Cumartesi günkü maçta olimpiyatın tam dolmasını beklediklerini söyledi. “Trabzonspor'un saha sonuçları ne olursa olsun İstanbul'daki karşılaşmalara stadı dolar. Bu sene Belediyespor'un büyüklerle yaptığı maçlarda Olimpiyat tam dolmadı. Trabzonspor taraftarı Trabzonspor iddialı olmasa da Olimpiyatı doldurur.”

Aytekin AKAY

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler