TS-BJK'ın transfer kapışması

Trabzonspor'un istediği Hırvat futbolcuyu Beşiktaş da takibe aldı. Siyah-Beyazlılar, 'Hırvatistan'ın Messi'si' denilen golcü için kulübü Hajduk Split'i iknaya çalışıyor. Lyon'un da gündeminde olan 21 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli iki milyon euro. K

TS-BJK'ın transfer kapışması
Trabzonspor'un istediği Hırvat futbolcuyu Beşiktaş da takibe aldı. Siyah-Beyazlılar, 'Hırvatistan'ın Messi'si' denilen golcü için kulübü Hajduk Split'i iknaya çalışıyor.

Lyon'un da gündeminde olan 21 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli iki milyon euro. Kartal, Kyrgiakos ve Haggui için de girişimlerini sürdürüyor

Trabzon'a rakip oldular

YENİ sezona iddialı girmeyi planlayan takımlardan Beşiktaş ile Trabzonspor'un yolu Hırvatistan'da kesişti. Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonspor'un da renklerine bağlamak istediği Hajduk Split'in 21 yaşındaki forveti Ante Rukavina'yı transfer etmek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Yöneticilerin, Hırvat kulübünün istediği 2 milyon euroluk bonservis için pazarlık yaptıkları ifade ediliyor.

Lyon fiyat yükseltiyor!

KARTAL'IN 'Hırvatistan'ın Messi'si' olarak görülen ve 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Rukavina'yı Trabzon'a kaptırmamak için elini çabuk tutacağı belirtildi. İki Türk kulübünün transferi için savaş verdiği genç yıldızın Lyon'un da gündeminde olduğu bildirildi. Fransız ekibinin devreye girmesinin fiyat yükselmesine yol açacağı konuşuluyor.

Öncelik sırası Haggui'de

BEŞİKTAŞ, Eintracht Frankfurt'tan ayrılmayı kafasına koyan Yunan Sotirios Kyrgiakos ve Leverkusen'li Haggui için de görüşmelerini sürdürüyor. Yıllık 1 milyon euro isteyen Kyrgiakos'un Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, Haggui'nin 4 milyon euroluk bonservisinde indirip yaptıramazsa Yunan oyuncuyu bitirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler