TS idmanında Sinirler gerildi

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda yardımcı antrenör Metin Diyadin ile oyuncu Serkan Balcı arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı.Mehmet A

TS idmanında Sinirler gerildi

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda yardımcı antrenör Metin Diyadin ile oyuncu Serkan Balcı arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan çalışmaya yurt dışında bulunan Yattara, salonda çalışan Zafer Yelen ve Tjikuzu katılmadı. Bordo-mavili takım, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması gerçekleştirirken yapılan çift kale maçta bir pozisyona itiraz eden Serkan Balcı ile yardımcı antrenör Metin Diyadin arasında tartışma yaşandı.

Metin Diyadin, "Beğenmiyorsan antrenmanı bırak git" demesi üzerine sahayı terk etmeye hazırlanan Serkan Balcı'ya takım arkadaşın Song müdahale etti.

Bu sefer saha kenarına gidip su içen Serkan Balcı'nın yanına giden Song takım arkadaşının yanına giderek oyuna katılmasını istedi.

Çift kale maça devam eden Serkan Balcı'nın morali bozulurken, antrenman sonrası ise Metin Diyadin, oyuncusunun ensesini okşayarak gönlünü alırken, Serkan Balcı hocasında özür dileyerek olayı büyütmeden tatlıya bağladılar.

Bordo-mavili takımın antrenmanını Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yöneticiler de takip etti. Trabzonspor, Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler