TS Taleplerini Geri Çekti!

Trabzonspor Yönetim Kurulu ile Trabzon Belediyesi arasında soğuk savaş sürüyor. Bordo- Mavili ekibin yönetim kurulu Trabzon belediyesinden bu güne kadar talep ettiği tüm yerlerden vazgeçerek talebini geri çekti.  Bordo Mavili ekibin Yönetim Kurulu Adıgüze

TS Taleplerini Geri Çekti!

Trabzonspor Yönetim Kurulu ile Trabzon Belediyesi arasında soğuk savaş sürüyor. Bordo- Mavili ekibin yönetim kurulu Trabzon belediyesinden bu güne kadar talep ettiği tüm yerlerden vazgeçerek talebini geri çekti.

 

 Bordo Mavili ekibin Yönetim Kurulu Adıgüzel Fuarcılık alanının 3 yıllık olan kira sözleşmesini 30 yıla uzatmak isterken Trabzon Belediye Meclisi ilk toplantısında bordo mavililere izin vermedi. Belediye Meclisi Trabzonspor'un talebi olan fuar alanını incelenmek üzere İmar Komisyonuna sevk etti.

3 toplantı sonunda Bordo Mavililerin istediği izinler Belediye meclisinden çıkmayınca Trabzonspor yönetimi Belediyeden tüm taleplerini gere çekerek tepkisini ortaya koydu

 

Trabzon Belediye Meclisi Hızırbey Mahallesinde Trabzonspor'un TFF'ye idari bina yapma talebine izin vermesi ve 25 yıllığına kiralamasına rağmen Trabzonspor diğer taleplerine olur alamadığı için tüm taleplerini geri çekti.

 

TRABZONSPOR'UN TALEPLERİ

1 Adıgüzel Fuarcılık alanının 3 yıllık olan kira sözleşmesinin 30 yıla çıkarılması.

2 Sahildeki dolgu alanlarından birine TFF İdari binası yapılması izni.(Hızırbey Mahallesinde)

3-Merdiven yapımı

4-Avni Aker stadının protokol tribünün yanında bulunan arsanın kamulaştırılması

5 Numune hastanesi ile Avni Aker stadı arasında bulunan arazinin kamulaştırılması

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler