TS'de Kavga Büyüyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger ile teknik direktör Ziya Doğan arasındaki kavga büyüyor.Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger'in açıklamaları hakkında yorum yapmayan ancak bu açıklamalara oldukça sinirlenen ve darıldığı gözlenen teknik direktör

TS'de Kavga Büyüyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger ile teknik direktör Ziya Doğan arasındaki kavga büyüyor.

Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger'in açıklamaları hakkında yorum yapmayan ancak bu açıklamalara oldukça sinirlenen ve darıldığı gözlenen teknik direktör Ziya Doğan'ın susma hakkını kullanmak istediği belirtilirken, Dülger ise "Ben kendi kişisel fikirlerimi söyledim. Söylemeye de devam edeceğim.

Ziya Doğan, yönetim hakkında 'para yok, şu yok, bu yok' derken biz darılmıyorsak o da eleştirildiği zaman darılmayacak" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında oynanan ve 0-0 berabere biten Trabzonspor-Ankaragücü maçı sonrası Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger'in, teknik direktör Ziya Doğan'ın maç sırasında vermiş olduğu taktiği ve oyuncu değişikliklerini eleştirmesinin yankıları sürüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger'in açıklamaları üzerine bir yorum yapmayacağını ifade ederek, "Allah'a havale ediyorum" dedi. Dülger, hakkında açıklamada bulunmayan Doğan'ın oldukça sinirli olduğu gözlendi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, teknik direktör Ziya Doğan hakkında kişisel fikrini söylediğini ifade ederek, "İnsanlar fikirlerini söylemekte özgürdür. Ben yönetim kurulu adına değil, kendi kişisel fikrimi söyledim. Yönetim kurulu içinde herkes kendi kişisel fikrini söyleyebilir. Bu fikirlere ve eleştirilere teknik direktör Ziya Doğan'ın saygı duyması gerekir. Bu düşüncelerimin ve fikirlerimin bir probleme neden olacağını sanmıyorum.

Ziya Doğan, 'Para yok, şu yok, bu yok' derken biz kendisine yönetim kurulu olarak darılmadık. Ben de bir yönetici olarak kendi fikirlerimi söyledim. Eleştirilerimi yaptım. Başta Ziya Hoca olmak üzere herkesin buna saygı duyması gerekir. Bunda darılacak bir şey yok. Hem Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Ziya Doğan'ın arkasında ve bir problem yok" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler