TS'de transfer çalışması sürüyor

Mali Sayman Avrupa turunu hastalığı nedeni ile erteledi. Eski futbolcu Hüseyin Tok Avrupa turuna yalnız çıktı. Tok Ceyhun, Mongragon ve Dudek ile ilgili araştırma yapacak Trabzonspor yönetim kurulu, Avrupa'da ve Afrika'da transfer için araştırmalarını sür

TS'de transfer çalışması sürüyor

Mali Sayman Avrupa turunu hastalığı nedeni ile erteledi. Eski futbolcu Hüseyin Tok Avrupa turuna yalnız çıktı. Tok Ceyhun, Mongragon ve Dudek ile ilgili araştırma yapacak

 

Trabzonspor yönetim kurulu, Avrupa'da ve Afrika'da transfer için araştırmalarını sürdürüyor. Tunus'un Etoile du Sahel takımında forma giyen 25 yaşındaki Mehdi Ben Dhifallah ve 21 yaşındaki Amine Chermiti'den 30 Mart'ta bir görüşme yapmak için söz alan yönetim, Afrika'da bir çok futbolcu üzerinde arayışlarını sürdürüyor.

 

Hafta başında Avrupa'ya gitmesi beklenen Mali Sayman Mahmut Aksu hastalığı nedeni ile bu seyahati ertelerken Aksu evinde istirahat ediyor. Aksu ile birlikte Avrupa turuna çıkacak olan Trabzonspor'un eski futbolcusu Hüseyin Tok ise yalnız olarak Avrupa'ya gitti. Tok, Unterhacing takımında forma giyen Ceyhun Gülselam'ın yanı sıra Köln'de forma giyen G.Saray'ın eski kalecisi Mondragon ile bir araya geleceği iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler