Türkiye'nin kalesi yıkıldı! Montella'nın tercihi pahalıya mal oldu

A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynadığı mücadeleye Altay Bayındır'ın hatası damga vurdu.

Türkiye'nin kalesi yıkıldı! Montella'nın tercihi pahalıya mal oldu

EURO 2024 F Grubu'nun 2'nci haftasında A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşı karşıya geldi.Türkiye, karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Teknik direktör Vincenzo Montella'nın, sakatlanan Mert Günok'un yerine kalede Altay Bayındır'a yer vermesi, kadro açıklandığı andan itibaren yoğun eleştirilere neden oldu.

ALTAY'IN BÜYÜK HATASI
Maçın 28. dakikasında, Samet'in attığı pasta gereksiz şekilde öne çıkan Altay Bayındır, yanlış pozisyon alarak topu ağlarında gördü. Bu gol, sosyal medyada Montella ve Altay Bayındır'a olan tepkilerin daha da artmasına yol açtı.

ALTAY BAYINDIR'IN PERFORMANSI
Altay Bayındır, bu sezon Manchester United formasıyla sadece FA Cup'ta bir maça çıktı ve bu maçta kalesinde iki gol gördü.

UĞUR CAN ÇAKIR NEDEN OYNAMADI?
Montella'nın, Trabzonspor'un deneyimli kalecisi Uğurcan Çakır'a neden şans vermediği merak konusu. Bir sezon boyunca Trabzonspor'un kalesini koruyan Çakır, Altay Bayındır'a göre daha formda ve hazır durumda olarak görülüyordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler