Vincenzo Montella'dan galibiyet sonrası açıklama "En güzel hediye"

Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella'dan galibiyet sonrası açıklama "En güzel hediye"


EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella, maçın ardından yaptığı açıklamada "Yani çok çok mutluyuz. Biliyorsunuz bugün çok fazlasıyla tesadüflerin birleştiği bir gündü. Hem bayramımız hem galibiyetimiz hem benim doğum günüm hem yaptığımız bütün fedakarlıklar, yorgunluklar... Bütün hepsini hak eden bir galibiyet oldu. O yüzden çok mutluyuz. Evet, bugün keyifliyiz ama yarından itibaren hemen bir sonraki maça konsantre olmamız lazım" dedi.

Montella, galibiyet sonrası Ozan Kabak ve Enes Ünal'ı da unutmadı: "Öncelikle Türk milletine bu özel günde bu galibiyeti armağan etmek istiyorum. Sonrasında Ozan'a ve Enes'e buradan galibiyeti armağan ediyorum. Biliyorsunuz ki çok ciddi sakatlıklarla evde kalmak durumunda kaldılar. Türk milleti sürekli arkamızda destek veriyor ve o yüzden bu bizi daha güçlü kılıyor. Böyle devam edelim lütfen" ifadelerini kullandı.

Montella, atılan gollere yönelik olarak, "Aslında baktığınızda çok çok detaylı incelememiz gerekiyor. İlk 30 dakika gerçekten hızlı oynadığımız, çevirdiğimiz bir aksiyonlar geliştirdik ve bu tabii ki de golle sonuçlandı ama golün detayına indiğimizde Ferdi'nin ortasında Mert'in tamamlamasıyla geliyor. Yani iki tane bekimiz ofansif şekilde oradaydı ki rakibimiz kontrataklarda üstün olmasına rağmen. Böyle bir özelliğe sahip olmasına rağmen... Sonrasında tabii Kerem'in golü, Arda'nın golü muhteşem" dedi.

Başarılı teknik adam, doğum günü hakkında ise şunları söyledi: "Hayatımda aldığım en güzel hediye bu galibiyetle futbolcularımızdan geldi."

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler