Yanal ''Ceyhun ile anlaştık''

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 2-1 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında her iki ekibin de iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi. Yanal, her iki takımın da iddiasız olduğunu vurgulayarak, "İki takım da, özellikle Trabzonspor, p

Yanal ''Ceyhun ile anlaştık''
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 2-1 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında her iki ekibin de iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

Yanal, her iki takımın da iddiasız olduğunu vurgulayarak, "İki takım da, özellikle Trabzonspor, pozisyonu itibariyle ligi bırakmıştı. Her iki ekip zaman zaman iyi ve mücadeleci futbol sergiledi. Bu mücadelenin içinde sonuçta biz öne geçtik ve kazanan taraf olduk. İddiası olmayan bir ekip olarak seyircilerimizin verdiği destek de bizi fazlasıyla memnun etti" dedi.

"TRANSFERDE ÇALIŞMALARIMIZIN SONUCUNU ALMAK ÜZEREYİZ"

Transfer gelişmeleriyle ilgili olarak, yaptıkları çalışmaların sonuçlarını almak üzere olduklarını anlatan Yanal, 1-2 hafta içinde kesin sonuçları kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti. Yanal, milli takım kadrosuna da çağrılan gurbetçi oyuncu Ceyhun Gürselam ile anlaşmaya vardıklarını ve sözleşme imzalama aşamasında olduklarını açıkladı.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve teknik direktör Ersun Yanal'ın, transfer çalışmaları için Romanya'ya gidecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler