Yattara bekleyin ve görün diyor!

İlk 11'deki yerini de garantilediYeni sezona süper başlayan Yattara, Fenerbahçe maçındaki futbolu ve attığı şık golle bordo-mavililerin gönlüne taht kurdu. Gineli futbolcu, hırsı ve çalışkanlığı ile takımını ateşlerken, taraftarları da yaptığı hareketlerl

Yattara bekleyin ve görün diyor!

İlk 11'deki yerini de garantiledi

Yeni sezona süper başlayan Yattara, Fenerbahçe maçındaki futbolu ve attığı şık golle bordo-mavililerin gönlüne taht kurdu. Gineli futbolcu, hırsı ve çalışkanlığı ile takımını ateşlerken, taraftarları da yaptığı hareketlerle coşturmayı başardı. Yükselen formu sayesinde teknik direktör Şenol Güneş'in, yarın oynanacak olan zorlu Liverpool karşılaşmasında Yattara'yı ilk 11'de oynatması bekleniyor.

 Onu eleştirenler artık utanıyor

Kırmızılar'a karşı gol atmak için büyük çaba harcayacağını ifade eden Yattara, "Bu zorlu maçta tur atlayarak tarihe geçmek istiyoruz" diye konuştu. Yıldız oyuncu, "Benim diğer bir hedefim ise (Yattara artık bitti) diyenlere en güzel yanıtı vermek. Bu hırsla sezona başladım ve ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağım. Trabzonspor taraftarı her geçen gün daha da form tutmuş bir Yattara görecek" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler