Yattara bıçak altına yatıyor

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve İngiltere'de yapılan kontrollerinde ayağında kırık bulunan Yattara'nın ameliyatı Christmas'tan (Noel) sonraya kaldı . İngiltere'de yapılan kontrollerinde ayağında kırık olduğu ortaya çıkan

Yattara bıçak altına yatıyor
Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve İngiltere'de yapılan kontrollerinde ayağında kırık bulunan Yattara'nın ameliyatı Christmas'tan (Noel) sonraya kaldı .

İngiltere'de yapılan kontrollerinde ayağında kırık olduğu ortaya çıkan ve ameliyatına karar verilen Yattara'nın İngiltere'de mi yoksa kendisinin belirleyeceği başka bir ülkede mi ameliyat olacağına henüz karar verilmedi.

Trabzonspor bu futbolcunun eşinin de İngiltere'de bulunan Yattara'nın yanına gitmesi için eşine de İngiltere vizesi almaya çalışıyor

Bu hafta içinde ameliyat edilmesi planlanan Yattara'nın da ameliyatı Noel tatiline takıldı.

Öte yandan Trabzonspor yönetim kurulunun yeni sözleşme teklifini kabul eden ve yıllık ücretinde indirime giden Yattara ile yönetim arasında karşılıklı imzalar atıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler