Yattara "Hayır" işledi

Trabzonspor Kaptanı Gineli yıldız İbrahima Yattara, Trabzon 2. Nolu Beşirli Cami’ine 3 klima yardımında bulundu.CAMİYE KLİMA YATTARA’DAN Trabzonspor taraftarının sevilen yıldızı Yattara, Ramazan ayında hayır işledi.Bordo Mavili takım kaptanı Yattara, 2. N

Yattara "Hayır" işledi

Trabzonspor Kaptanı Gineli yıldız İbrahima Yattara, Trabzon 2. Nolu Beşirli Cami’ine 3 klima yardımında bulundu.

CAMİYE KLİMA YATTARA’DAN

Trabzonspor taraftarının sevilen yıldızı Yattara, Ramazan ayında hayır işledi.

Bordo Mavili takım kaptanı Yattara, 2. Nolu Beşirli Cami’ine namaz kılmak için gittiği esnada kendisi gibi cemaatin sıcaktan bunalması üzerine camiye 3 klima aldı.

YATTARA’NIN YARDIMI CEMAATI SEVİNDİRDİ

2 Nolu Beşirli Camii cemaati bu sene Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Trabzon’da da aşırı sıcakların olduğunu belirterek, “Bir gün Yattara namaz kılmak için camimize geldi, cemaatın sıcaktan bunaldığını görünce, camiye klima yardımında bulunmak istediğini söyledi. Daha sonra da camiye 10 Bin TL değerinde 3 klima aldı. Kendisine bu yardımından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onu bir yabancı olarak görmüyoruz, o bizden biri" diyerek Gineli yıldıza teşekkür ettiler.

 

 

Selahattin Aydınlı / Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler