Yattara İngiltere yolcusu

Trabzonspor'da uzun zamandır sakatlığından dolayı takıma katkı sağlayamayan İbrahima Yattara'nın, kontrol için İngiltere'ye gidecek olması Gineli yıldızı şaşkına çevirdi. Lig TV'ye konuşan Yattara, Ayağım tamamen iyileşti. Takımda yer bulmayı bekliyorum.

Yattara İngiltere yolcusu

Trabzonspor'da uzun zamandır sakatlığından dolayı takıma katkı sağlayamayan İbrahima Yattara'nın, kontrol için İngiltere'ye gidecek olması Gineli yıldızı şaşkına çevirdi.

Lig TV'ye konuşan Yattara, Ayağım tamamen iyileşti. Takımda yer bulmayı bekliyorum. Bana İngiltere'ye gideceğim söylendiğinde şok oldum. Sakatken antrenmanlara çıktım, sahaya çıktım, maç yaptım. Şimdi iyi olduğumu söylüyorum, oynayabilecek durumda olduğumu söylüyorum ama ne antrenmana ne de maça çıkabiliyorum” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Diğer yandan Yattara salı günü Trabzonspor doktoru Hakan Ayaz'la birlikte İngiltere'ye gidecek ve ayak bileğindeki sakatlığın durumuna bakılacak.

 Bu kontrolden sonra Trabzonspor'un kulüp doktoru Ayaz'ın vereceği rapora göre Gineli oyuncu antrenmanlara veya maçlara başlayabilecek.

Gineli oyuncunun İngiltere'de Dr. Nat Padhiar ve ekibi tarafından kontrolden geçirileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler