Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu önemli maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol 1. Lig'de bu hafta futbolseverleri heyecanlandıracak bir karşılaşma oynanacak. Yeni Malatyaspor, evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak. Futbolseverler, bu önemli maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar:

Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Maçı Ne Zaman?

Yeni Malatyaspor ile Ankaragücü arasındaki mücadele, 18 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak. İki takım da karşılaşma için son hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Maçı Saat Kaçta?

Bu heyecan dolu maç, 20:00'de başlayacak. Maç öncesi iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Futbolseverlerin merakla beklediği Yeni Malatyaspor - Ankaragücü karşılaşması, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maçı TRT Spor ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Muhtemel 11’ler

  • Yeni Malatyaspor Muhtemel 11: [Kadro bilgileri henüz netleşmedi]
  • Ankaragücü Muhtemel 11: Mahmur Tekdemir ve Yusuf Emre Gültekin sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Yeni Malatyaspor - Ankaragücü Maçı Hakemi

Karşılaşmanın hakemi Feridun Daldaş olacak. Yardımcı hakemlik görevlerini Hüsnü Emre Çelimli ve Muhammet Ali Doğan üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Hatem Yarar görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler