Yusuf Yazıcı, Olympiakos'taki ilk maçında galibiyeti getirdi!

Yusuf Yazıcı, Olympiakos formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında 5. dakikada attığı golle takımına galibiyeti kazandırdı.

Yusuf Yazıcı, Olympiakos'taki ilk maçında galibiyeti getirdi!

Eski Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, yeni takımı Olympiakos formasıyla ilk maçına çıktı. Lille’den ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalan 27 yaşındaki yıldız, Yunan ekibine transfer olmasının ardından oynadığı hazırlık maçında galibiyetin kilit ismi oldu.

Galibiyet Golünü Attı

Olympiakos’un milli arada Atromitos ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sahaya ilk 11’de çıkan Yusuf Yazıcı, maçın henüz 5. dakikasında attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Bu gol, yıldız futbolcunun Olympiakos’taki ilk golü oldu.

Formunu Kazanmaya Çalışıyor

Karşılaşmada 60 dakika süre alan Yusuf Yazıcı, henüz resmi maçlarda forma giymemiş olmasına rağmen antrenman eksiğini bu hazırlık maçıyla gidermeye çalışıyor. Yazıcı, Olympiakos’ta daha fazla süre alarak takımına katkı sağlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler