Yusuf Yazıcı sürprizi! İmzalar her an atılabilir

Lille ile olan sözleşmesinin bitmesiyle birlikte serbest kalan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Yunanistan'ın ekiplerinden Olimpiakos ile transfer görüşmelerinde sona yaklaştı.

Yusuf Yazıcı sürprizi! İmzalar her an atılabilir

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile geçtiğimiz aylarda evlenen ve baba olmayı bekleyen futbolcu Yusuf Yazıcı, şu anda kulüpsüz durumda.

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından henüz bir kulüple anlaşmaya varamayan Yazıcı için beklenmedik bir transfer iddiası gündeme geldi.

OLYMPIAKOS, YUSUF YAZICI’YI GÜNDEMİNE ALDI

Yunan gazetesi Sport 24'ün haberine göre, Olympiakos, Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Habere göre, milli oyuncunun ismi eylül ayı başlarında menajerler tarafından Yunan ekibine sunulmuş ancak o dönemde kulüp tarafından bir ilgi gösterilmemişti.

Ancak UEFA Avrupa Ligi kurası ve Süper Lig maçları sonrası teknik direktör Jose Luis Mendilibar, takımın kanat rotasyonunu güçlendirme ihtiyacı hissetti.

Bu gelişme üzerine Yusuf Yazıcı transferi son 24 saat içinde Olympiakos için ciddi bir konu haline geldi. İki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği ve kısa süre içinde resmi imzaların atılabileceği öne sürülüyor.

SERBEST OYUNCU KURALI DEVREDE

Yunanistan'da yaz transfer dönemi kapanmış olmasına rağmen, serbest oyuncu statüsündeki futbolcular transfer edilebiliyor.

Yusuf Yazıcı'da bu kuraldan faydalanarak Olympiakos'ta forma giyebilecek.

ÖZEL KURALDAN FAYDALANACAK

Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği ve kısa süre içerisinde imzaların atılmasının beklendiği iddia edildi.

Yaz transfer dönemi biten Yunanistan'da takımlar, serbest oyuncu statüsünde bulunan futbolcuları kadrolarına katabiliyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonu Lille'de tamamlayan Yusuf Yazıcı, Fransız ekibiyle 42 maça çıkarken, sahada toplamda 2 bin 128 dakika görev aldı. Milli oyuncu, bu süreçte takımına 12 gol ve 4 asistlik bir katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler