Ziya Doğan'ın Oruç Şakası

Ziya Doğan, antrenmandaki ifadesini futbolcularına şakalaşmak için söylediğini, bu nedenle yanlış anlaşıldığını belirtti. Takımında her ne koşulda olursa olsun oruç tutacak futbolcular olduğunu belirten Ziya Doğan, şunları söyledi:“Bizim kendi dinimize ol

Ziya Doğan'ın Oruç Şakası

Ziya Doğan, antrenmandaki ifadesini futbolcularına şakalaşmak için söylediğini, bu nedenle yanlış anlaşıldığını belirtti. Takımında her ne koşulda olursa olsun oruç tutacak futbolcular olduğunu belirten Ziya Doğan, şunları söyledi:

“Bizim kendi dinimize olduğu kadar yabancı oyuncularımıza da saygı duymamız lazım. Trabzonspor'a geldiğim günden beri bu tür olaylarla çok karşılaştım. Biz, oruç tutan oyunculara nasıl beslenmeleri gerektiğini söyleriz. Türkiye'de hiç bir futbolcu maç günü oruç tutmuyor. Herkesin inancı kendine.

Biz herkese saygılıyız. Hocam, sağ olsun, geldi, nezaket gösterdi. Bizi tanıdı. Kendisine teşekkür ediyorum.“

Ömer Tutuş ise, “Bir yanlış anlaşılma oldu. Kendisinden özür diliyoruz. Her zaman yanındayız ve başarılar diliyoruz“ dedi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler