Flaş İddia! AK Partili yönetici gözaltına mı alındı?

Ak Parti Ortahisar İlçe yöneticisi T. B.’nin gözaltına alındığı iddia edildi.
Flaş İddia! AK Partili yönetici gözaltına mı alındı?

Ak Parti Ortahisar İlçe yöneticisi T. B.’nin gözaltına alındığı iddia edildi.

‘Uyuşturucu satmak ve kullanmak’ iddiasıyla 2008 yılından cezası olduğu ve bu nedenle gözaltına alındıktan sonra tutuklandığı belirtiliyor. Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, açıklama yapmazken, diğer yöneticiler de konuşmaktan kaçındı.

Öte yandan bu olayın olmasının ardından yöneticinin, parti yönetiminden ve üyeliğinden çıkarıldığı öğrenildi. Ak Parti Trabzon İl Teşkilatı içerisinde o yöneticinin referansının kim olduğu ile ilgili şimdiden tartışma başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Ali Papa / 16 Mayıs 2019 Perşembe 03:52

    Yönetici değil ama sadece üye olanların yüzde kaçının üye olduğundan haberi var acaba? İnternette siyasi parti üyeliğini bir tıklayın bakalım, kaçınızın haberi olmadan parti üyeliğiniz var? %99 u da hangi partiden?

    Yanıtla (0) (0)
  • serdar / 16 Mayıs 2019 Perşembe 08:56

    yönetici ise ilçe başkanıda hesap vermeli.. bimiyordum palavra olur.. Örneğin Orbel- F.B.. konusu.. mafyanın o makamda işi ne?

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir