İsveç’te Kuran yakılmasına Trabzon’dan tepki

İsveç’te kuran yakılmasına Trabzon’da dualarla tepki gösterildi.
İsveç’te Kuran yakılmasına Trabzon’dan tepki

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla yurt genelindeki 90 bin camide sabah namazı vaktinde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Trabzon’da İskenderpaşa camiinde gerçekleştirilen programda Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, vatandaşlarla bir araya geldi. 

“Sabah Namazında Kur’an ve Duada buluşuyoruz” programında sabah ezanı ile Fetih Suresi ve Yasin-i Şerif okundu. 

Sabah namazı cemaatle kılındıktan sonra topluca zikir ve selatu selamlar getirildi.

Program İl Müftüsü Aydın’ın duası ile sona erdi.

Namaz çıkışında cemaate ikramda bulunuldu.

İsveç’te Kuran yakılmasına Trabzon’dan tepki

İsveç’te Kuran yakılmasına Trabzon’dan tepki

İsveç’te Kuran yakılmasına Trabzon’dan tepki

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • / 22 Ocak 2023 Pazar 14:11

    Nasıl bir ülkeyiz,kınama sadece trabzon basınında. Kimse duymadı.Başka basında çit yok.Ne hale geldik.Nasıl bir millet olduk.30 ağustos.kurban bayramı.fındık toplama.bir araya geldimi.torenler kalabalık olmadi diye nerdeyse hain oluyorduk.Ülkemizin diğer basını çok eleştirmişti.Ne bu Şimdi.Vatanseverlik mi.

    Yanıtla (0) (0)
  • Riyakar / 22 Ocak 2023 Pazar 14:54

    Bakara makara diye kuranla dalga geçenleri bakan yap büyükelçi yap Sonra elin kafirine tepki var kafirin işi kafirlik sizinki de bence münafıklık

    Yanıtla (0) (0)
  • SAHIPKIRAN / 22 Ocak 2023 Pazar 17:50

    Bu kütlelerden mürekkep kitlenin, devlet malını ganimet diye yağmalayanlara, 1 liralık işi 10 lira gösterip 9 lirayı cebe indirenlere ya da torpil, iltimas ve nepotizmle devlet kadrolarına yandaşlarını doldurup memuriyet sınavına giren milyonların hakkını yiyenlere tek laf ettiklerini gördünüz mü? Nerede menfaat temin edecekleri bir malzeme var bunlar orada. İçerisinde ahlak ve vicdan olmayan akp müslümanlığı tam olarak budur!!!

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir