Metin Kara'dan yeni yıl mesajı

TESOB Başkanı Metin Kara yeni yıl mesajı yayınladı.

Metin Kara'dan yeni yıl mesajı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 2017'nin huzur ve kardeşlik içinde geçmesini dileyerek, "Allah bu ülkeye bir 2016 daha yaşatmasın" dedi.

Acısıyla tatlısıyla 2016 yılını geride bıraktıklarını belirten TESOB Başkanı Metin Kara, "2017'nin huzur, kardeşlik, barış içinde geçmesini; savaşların olmadığı, insanların ölmediği nice güzel yıllar geçirmemizi diliyorum" diye konuştu.

Kara, 2016 yılında Türkiye'nin zor günler geçirdiğini de vurgulayarak, "Yüce Türk milleti, her zaman olduğu gibi kararlı duruşuyla her türlü zorlukların üstesinden geleceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen birliğini, dirliğini bozdurmadı. Allah bu ülkeye bir 2016 daha yaşatmasın" dedi.

Başkan Kara, 2017'de de esnaf ve sanatkâr camiası olarak Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyerek, "Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkârlarımıza da 2017'nin huzur ve bereket getirmesini diliyorum" ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler