Haber61 - Haber Servisi -Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Mimarlar Odası Trabzon Şubesini ziyaret etti.
Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulunan Bıyık, Yomra'da inşaat yapacak olanın sicilini ortaya koyması gerektiğini ifade etti.
Geçmişte yapılan hatalardan dolayı bugün Yomra'da önemli sorunlar olduğunu kaydeden Bıyık, "Yomra, herkesin inşaat yapacağı bir bölge olmayacak.Yomra'nın içinde bulunduğu 'sat-yap' mantığından kurtulup 'yap-sat'a dönebilirsek mağdur olan vatandaşlarımızı da korumuş oluruz. Yomra'da inşaat yapacak olan belediyede sicilini, bundan önceki projelerini ve mevcut projesini ortaya koyacak. Benim ilçem değerli ve bu değeri kimseye heba ettirmem. Bu anlatmış olduğum özelliklerde olan, mantıklı projelere de elimden geldiğince yardımcı olurum. Yomra'mızı içinde bulunduğu bu imar kirliliğinden kurtaracağız. Yomra, Trabzon'un bir Maslak'ı, Şişli'si, Çankaya'sı olmalı. Burada yatırım yapmanın bir altyapısı ve geçmişi olmalı" diye konuştu.
Oda Başkanı Ustaömeroğlu ise Başkan Bıyık'a ziyaretleri ve ortak akıla verdiği önemden ötürü teşekkür etti.
Ustaömeroğlu, "Bu düşüncede olmanız bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu konuda Mimarlar Odası olarak üzerimize düşeni seve seve yaparız. Yomra'mıza katkı verebilmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.
BU MİMARLAR ÇİZMEDİMİ BU KADAR SAÇMA SAPAN BİNA PROJELERİNİ.
Yanıtla (0) (0)Bakiyorsun kafa var,düsüncede var ama uygulama yok.Uygulamanin yapilamamasi kafayi ve düsünceyide sifirlar.Yani düsekalka yasamaya devam.Bu bizim Politikacilardan hicbirsey beklenilmez,ha yapar kendi menfaatleri icin birsey sende faydalanirsin.Bu simdiye kadar gördügümüz uygulama.
Yanıtla (0) (0)Başkanımızın vaat ve ümitleri Yomra için gayet değerli. Ancak umarım yıllar sonra yeni yandaşlar türeyip ürettikleri sorunları yeniden konuşmak zorunda kalmayız.
Yanıtla (0) (0)