Trabzon'da acı olay! Hakem şampiyona yolunda kalbine yenildi

Trabzon'da yüzme hakemi, şampiyonaya gitmek için havaalanında uçak beklerken, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Trabzon'da acı olay! Hakem şampiyona yolunda kalbine yenildi

Trabzon’da, şampiyonaya gitmek için havalimanında uçağın kalkış saatini bekleyen, Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi hakem Hasan Tosun (46), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tosun’un, 1 ay önce koronavirüse yakalandığı ve zorlu tedavi süreci geçirdiği öğrenildi. 

Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli, Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi hakem Hasan Tosun, Gaziantep’teki müsabakalara gitmek üzere sabah saatlerinde Trabzon Havalimanı’na geldi. Uçağın kalkış saatini beklediği sırada fenalaşan Tosun, ambulansla kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Tosun’un, 1 ay önce koronavirüse yakalandığı ve zorlu tedaviyle atlattığı öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası Hasan Tosun’un cenazesi, memleketi İzmir’e gönderildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Arkadaşımızın hiçbir sağlık sorunu veya kalp rahatsızlığı yoktu. 1 ay önce koronavirüse yakalanmıştı ve tedavisi zor olmuştu, çok fazla kilo kaybetmişti. Çok sevdiğimiz, çalışkan bir arkadaşımızdı. Ölümü hepimizi çok üzdü” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • Fatma / 06 Temmuz 2021 Salı 18:57

    Çok iyi bi insandı Allahım mekanını cennet eylesin ????

    Yanıtla (0) (0)
  • Kemerkaya / 06 Temmuz 2021 Salı 20:10

    Allahım rahmet eylesin . Komşumuzdu , çok iyi ve güleç bir insandı. Ailesine sabırlar diliyorum . Mekanı cennet olsun .

    Yanıtla (0) (0)
  • SALİH / 07 Temmuz 2021 Çarşamba 09:11

    HAVUZ DA TANIŞMIŞTIM, GÜLER YÜZLÜ ÇALIŞKAN İYİ BİR AİLE BABASI VE TRABZON ENİŞTESİYDİ ÇOK ÜZGÜNÜZ ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH. AKSU AİLESİNİN DE BAŞI SAĞOLSUN.

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir