Trabzon'da araç yoldan düştü

Geri geri gelirken yoldan düştü...
Trabzon'da araç yoldan düştü

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde bir araç yoldan çıkarak kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre; Karşıyaka Mahallesi'nde muhtarlık karşısında bir araç geri geri geldiği sırada kaldırımdan düştü. Panik yaptığı belirtilen kadın şoför olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
  • hasan / 18 Mart 2019 Pazartesi 09:29

    kadınlar kadınlar

    Yanıtla (0) (0)
  • ? / 18 Mart 2019 Pazartesi 11:05

    ayrımcılık olarak algılanmasın ama kadın sürücülerimiz çok yetersiz...maalesef böyle....

    Yanıtla (0) (0)
  • ali kemal / 18 Mart 2019 Pazartesi 13:08

    arkadaşlar kadınlar diye yazmışsınız ancak yapılan bilimsel araştırmalara göre kadın sürücülerin erkek sürücülerden daha dikkatli araç kullandığı ve daha az kaza yaptığı sonucu çıkmış bilginize :)

    Yanıtla (0) (0)
  • melike karadeniz / 19 Mart 2019 Salı 16:59

    kadınlar kadınlar oyle mi!!! ahh siz olayın tamamıni bilmeden yorum yapıp ahkam kesen insanlar insanlar!!! bu kaza gerceklesmeden once hanimefendiye arkadan baska bir arac vurmustur kazaya sebep olmustur. ne tesaduf ki asıl hatalı olan surucu erkektir! lutfen olaylari bilmeden yorum yapmayalim. Buyuk gecmis olsun Allah beterinden saklasin.

    Yanıtla (0) (0)
  • Cenap / 20 Mart 2019 Çarşamba 02:26

    Calisir vaziyette yola cikmaya calisan araca arkadan vuran minibusu kullanan sofor nusvettesinin erkek oldugunu bilmeyen beyinsizler hemen bayanlara saldirin ne diyeyim ben siz akildan yoksun fukara toplulugu

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir