Uzungöl koronavirüs sessizliğine büründü

Uzungöl'de eski hareketlilik kayboldu
Uzungöl koronavirüs sessizliğine büründü

Yerli ve yabancı turistler tarafından en çok ziyaret edilen turizm merkezleri arasında yer alan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl, dünyada birçok ülkede salgınlara ve ölümlere sebep olan Koronavirüs'ün Türkiye'de de görülmeye başlamasının ardından sessizliğe büründü.

Karadeniz bölgesinde bir süredir etkili olan bahar havası yerine kar yağışına bırakırken, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl beyaza büründü. Beyazla kaplanan Uzungöl'ün Koronavirüs nedeniyle en sakin günlerini yaşadığını belirten turizmci Mehmet Keleş, “Umuyoruz ki bu panik ve korku en kısa zamanda sonlanıp Uzungöl gerçek kimliğine ve hareketliliğine kavuşur” dedi.

Uzungöl koronavirüs sessizliğine büründü

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Kadir / 17 Mart 2020 Salı 19:48

    Has oldu size araplari doldurdunuz 100 liralik otel 500 lira oldu gecelik siyasi bağlantısı olan yeri aldi oteli dikti uzungol mu kaldi bina yigini oldu hep ne iyi oldu size insAllah 1 arap gelmezde kalirsiniz elimize ozaman biz sizin gibi uzungol esnafina yapacagimizi biliriz

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir