Yeniden Refah Trabzon'dan Ankara'ya çıkarma yapacak

Yeniden Refah Partisi "Ortahisar için biz varız"
Yeniden Refah Trabzon'dan Ankara'ya çıkarma yapacak

Haber61 Haber Servisi

Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya il başkanı Mustafa Durmuş da katıldı. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanı İbrahim Aydın haftalık olağan toplantıların her Salı günü gerçekleştirdiklerini ve partiye katılımın gün geçtikçe katlanarak arttığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan büyük kongresi için hazırlıklar gerçekleştirilirken, Trabzon'dan Ankara'da gerçekleştirilecek kongreye büyük bir katılım olacağı bildirildi. Ortahisar İlçesi'nden 4 otobüs olmakla birlikte Trabzon genelinden toplam 20 otobüs ile kongreye gidileceği kaydedildi. Ayrıca yapılan toplantıda İlçe Başkanı Aydın "Çok değerli Trabzon halkı ve hemşerilerimiz bu kongreye davetlidir" dedi.

Yeniden Refah Trabzon'dan Ankara'ya çıkarma yapacak

Yeniden Refah Trabzon'dan Ankara'ya çıkarma yapacak

Yeniden Refah Trabzon'dan Ankara'ya çıkarma yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • onur / 30 Ekim 2019 Çarşamba 10:44

    trabzondan 20 otobusluk oy almadilar :)

    Yanıtla (0) (0)
  • Gugudali / 30 Ekim 2019 Çarşamba 11:13

    Yeniden refah mı kaldı artık.. NAÇİZANE FİKRİMDİR

    Yanıtla (0) (0)
  • YomraLi Omer Hayyam / 30 Ekim 2019 Çarşamba 11:42

    realist bir secmen olarak soyluyorum 100 tane oyum olsa tele takar yirtarim 1 tanesini bu partiye vermem.

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir