AK Partili Kavanoz'dan CHP'li Batmaz'a yanıt! "Benden tavsiye..."

AK Parti Ortahisar Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz açıklamalarda bulundu.

AK Partili Kavanoz'dan CHP'li Batmaz'a yanıt! "Benden tavsiye..."

AK Parti Ortahisar Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz, Haluk Batmaz'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Kavanoz yaptığı açıklamada, "Hayatında ilk defa kazandığı seçimin tekrarını yaşayabilmesi için algı ve saldırıdan ziyade olumlu, ılımlı ve gerçekçi bir siyaset yapmasını tavsiye ederim" dedi.

Zeki Kavanoz'un açılamaları şu şekilde;

"Ilımlı çalışma ortamı oluşturmak istediğimizi teyit edebilir"

Öncelikle, siyasi olarak benim muhatabım olmadığını söylemek isterim. Neticede, mecliste benimle aynı görevi ifa eden Cüneyt Bey benim muhatabımdır. Ancak, ilk ve son kez bir cevap vereyim kendisine.

Öncelikle, kendi meclis üyelerinden bizim mecliste partizanlık yapmadığımızı ve tek derdimizin Ortahisar’ın hizmet alımı noktasında ılımlı bir çalışma ortamı oluşturmak istediğimizi teyit edebilir Sayın Batmaz.

"Don Kişotluğa soyunarak..."

İkincisi, muhtemelen siyasi hayatı boyunca ilk kez ve böyle giderse de bu son olacak bir seçim kazanmıştır. Bunun üzerine Don Kişotluğa soyunarak önüne gelene sallayarak bir yere varılamayacağını bilmesini isterim. Netice itibarıyla bizim abdestimizden de namazımızdan da şüphemiz olmadığını herkes iyi bilir. Son olarak, borçtan bahsediyor; yok SGK, yok vergi... Denetçi müsaitse yanına bir ilkokul öğrencisi alsın ve şu hesabı yapsın: 10 yılda Sayın Ahmet Metin Genç’in hizmete soktuğu ve bugün övünerek Masterchef’leri yaptırdıkları, misafirlerine gezdirdikleri seyir terası, tünel akvaryum, Ortahisar belediye binası, güneş enerji tesisi, ekopark, 100’ün üzerinde diğer parklar, Mutlu Köy seraları vs. vs. maliyetleri toplamı 5 milyar üzeridir. Borç hanesine de kaç lira istiyorsa yazsın ve AK Parti belediyeciliğinin yeni kurulan Ortahisar Belediyesi’ne kazandırdıklarını hesaplatsın. Ama dediğim gibi, kendisi bizim muhatabımız olmamakla birlikte, benden tavsiye: Hayatında ilk defa kazandığı seçimin tekrarını yaşayabilmesi için algı ve saldırıdan ziyade olumlu, ılımlı ve gerçekçi bir siyaset yapmasını tavsiye ederim.

kavanoz-aciklama-1.webp

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz ne demişti?

“SGK TÜM BORCU BİLMEZ”

“Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’nın, belediyenin tüm borcunun tespiti için bağımsız denetçilere başvurma kararı alması sonrası panik halinde saçma sapan açıklamalar yapmaya başladılar. Belediyenin zarara uğratılmasından rahatsız olmayan Sayın Kavanoz bağımsız denetimden rahatsız olmuş ve duyunca çok şaşırmış! Sayın Çebi ise sık sık ‘SGK’ya gidelim borcu öğrenelim’ çağrısı yapıyor. Ama kendisi de gayet iyi biliyor ki SGK sadece kendi alacağını bilir. SGK, TOKİ’ye olan borcu bilmez; SGK, vergi dairesine olan borcu bilmez; SGK, piyasaya olan borcu bilmez; SGK, belediyenin toplam borcunu bilmez. Allah akıl fikir versin; bize cevap verecekler diye komik duruma düşüyorlar.”

“Ortahisar Belediyesi geçtiğimiz 10 yılda öyle bir yönetilmiş ki ne borcu belli, ne alacağı belli. Bağımsız denetim sonucunda Ortahisar Belediyemizin tüm borcu ortaya çıkacak ve şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşılacak. İşte o zaman yanlış yönetimleri sonucu belediyemizin nasıl zarara uğratıldığı, nasıl bir borç batağına sürüklendiği, halkın parasının nerelere harcandığı ortaya çıkacak ve bu tablonun sorumluları hesap vermek zorunda kalacak. Korkuları bundan; akla zarar açıklamalarla algı oluşturma çabaları bu yüzden.”

batmaz.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler